How much is the fish?

Mennyire lehetsz elkeseredve, hogy visszamesz az exedhez egy nem mukodo kapcsolatba, ahol nem kapod meg azt amire vagysz? Amit igazan szeretnel? Ahol nem ertekelnek? Nem kuzdenek erted? Menyire lehetsz szeretethianyos? Mennyire erezheted magad kilatastalan helyzetben? Mennyire lehetsz gyenge? Mennyire vagy kapcsolatfuggo? Mennyire erzed azt, hogy nem tudsz tovabblepni ebbol a rossz kapcsolatbol? Mennyire vagy sexhianyos?  Mennyire szenvedsz attol, hogy a srac nem szeret ugy ahogy te ot? Mennyire vesztetted el benne a bizalmadat, mikor eloszor szakitottatok es mennyi ideig hitegeted magadat, hogy ezt a szakadast ossze tudod forrasztani mintha semmi se tortent volna? Mennyire lehetsz szerelmes, hogy mindezt elhiteted magaddal, es elhiszed, hogy most meg fog valtozni? Mennyire serult a ket honap alatt a szerelmed fele mikozben szenvedtel?

Es mennyire lehetsz vak, hogy mindezt nem latod? Mindenki mason kivul csak te nem. Sajnallak. De tul kell essel ezen ujra, hogy vegre belasd, hogy ennek a kapcsolatnak nincsen jovoje. Hogy ha kimasztal ebbol a godorbol ertekelni tudjad azt az embert majd, akivel ketten tobbek vagytok, es nem kevesebbek.
Es most nem feltetlenul magamra gondoltam, mert ha tenyleg ujra jartok le kell toroljelek. Szilveszterkor.

Uj ev, uj megujulas. Kivanom Neked az uj evben, hogy talald meg ujra onmagadat ezutan a kapcsolat utan, hogy ujra megtalalhass engem.